Mjekë/e – Dermatologë – Oferta Pune
 • Europe Agency
  • Të dhënat e kompanisë
  • Europe Agency
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Mjekë/e – Dermatologë

  Data e skadimit
  1 jave
 • Pershkrimi i punes

  • Titulli: Staff Spitali
  • Vendodhja: Lindje e Mesme, Dubai, Abu Dhabi.
  • Pozicioni: Mjekë/e - Dermatologë

  Kualifikimet

  • Mosha 25 – 45vjeç
  • Eksperienca e punës
  • Niveli mesatar i gjuhës Angleze
  • Të jenë të gatshëm për t’u nisur në cdo kohë
  • Të jenë të komunikueshëm dhe positive


  Tjera

  Benefite:

  • Pagesë fillestare 12000 – 15000 U$D
  • Akomodim i mbuluar përgjatë gjithë kontratës së punës
  • Transport I garantuar nga akomodimi-pune – akomodim
  • Ushqimi I hequr sipas kontratës së punës
  • Kontratë pune 2-vjeçare me të drejte rinovimi
  • Siguracion shëndetësor i mbuluar
  • Leje vjetore të paguar
  • Biletë vajtje-ardhje e mbuluar

  Si të aplikoni:

  • Për të aplikuar dërgoni nje CV tuajën në Anglisht me foto me subject “Mjek/e Dermatologe” në adresën e e-mailit: [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Kosovë

  Etiketat: oferta pune
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!