Mjeshtër i Mobileve – Oferta Pune
 • Shtëpia e Mobileve “MOBIN“
 • Pozita: Mjeshtër i Mobileve

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Shtepia e Mobileve “MOBIN“ shpall konkurs për vende të lira pune:
  • MJESHTËR I MOBILEVE (NGJYROSJE, LLAKIRIM, POLIRIM)

  Kualifikimet

  • Shkollimi: Shkolla e mesme e përfunduar (e preferuar)
  • Te kete njohuri ne ngjyrosje, llakirim, polirim dhe rregullim te mobileve.
  • Të ketë patent shofer (e preferuar)


  Tjera

  • Kontrate pune të menjëhershme
  • Punësim të sigurtë
  • Pagë atraktive
  • Sigurim ndaj rreziqeve në punë
  • Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë mund të paraqiten në zyret tona që gjinden në: Fushë Kosovë (prapa ish komunës së Fushë Kosovës) ku edhe do t'i plotësoni aplikacionet nga ora 08:00 deri në 17:00.
  • Kontakti: Fushë Kosovë: 049/937-853


  Lokacion(et) e punes

  Fushe Kosove

  Etiketat: portal pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite