Montues të kamerave dhe alarmit – Oferta Pune
 • Syri Group
  • Të dhënat e kompanisë
  • Syri Group
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Montues të kamerave dhe alarmit

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Syri Group kërkon:
  • Montues të kamerave dhe alarmit

  Kualifikimet

  1. Diplomë Universiteti – Fakulteti i Elektroteknikes (e preferuar);
  2. Dëshmi për përvojën e punës në montim të kamerave (IP dhe analoge), alarmit kundër zjarrit dhe vjedhjes, acces control dhe në fushën e teknologjisë informative;
  3. Njohuri të shkëlqyera në punën me kompjuter;
  4. Mos të kenë qenë të dënuar apo ndjekur penalisht;
  5. Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
  6. Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik.


  Tjera

  • Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen në zyret tona, çdo ditë pune nga ora 08:00 – 16:00, ose të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me dokumentet përkatëse në e-mailin: [email protected]
  • Ju lutem të bashkëngjitni edhe numrin e telefonit mobil, si dhe referencat e punëve paraprake.
  • "Syri Group" sh.p.k.
  • Rruga: “Isa Kastrati”. p.n. Prishtinë
  • www.syrigroup.com
  • Tel: 038/222-917 ose  049/511-222
  • Email: [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: njoftim pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 6363
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 6529
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 15037
  Orar i plotë
  Kosovë
  2 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite