Ndihmës Kuzhinier – Oferta Pune
 • Bar & Restaurant ''Roof''
 • Pozita: Ndihmës Kuzhinier

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Roof shpk - Konkurs Punësimi
  • Roof Sh.p.k për 10 njësit e saj
  •  "roof food"
  • "roof Bistro"
  • "roof burger"  hap konkurs plotësues pune në  pikat  shërbyese në Prishtinë  dhe Fushe Kosovë, për :
  •  Ndihmes Kuxhinier

  Detyrat

  - Entuziazëm dhe pasion për të ofruar shërbim të shkëlqyer
  - Përpikmëri, mirësjellje dhe kujdes ndaj klientëve
  - Aftësi të mira komunikimi me klient
  - Ambicie dhe motivim


  Tjera

  • Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet të aplikojnë përmes Webfaqes: http://www.treguiri.biz/ apo 
   e_mailit:  [email protected]
   poashtu dhe ne viber  049/937/112 dhe 049/933/576 ta pershkruajne cv-ne e tyre prej ores 15:30 deri 19:00
  • *Kontaktohen për intervistë vetëm më të vlerësuarit.


  Lokacion(et) e punes

  Fushe Kosove Prishtina

  Etiketat: vend i lire pune
 • 2500
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 2500
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 2500
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  1 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 8616
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 dite