Ndihmës Kuzhinier/e – Oferta Pune
 • Restaurant Hemingway
  • Të dhënat e kompanisë
  • Restaurant Hemingway
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Marigona Rezidenc (Carshija)
  • Numri i kontaktit
   049212300
 • Pozita: Ndihmës Kuzhinier/e

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Fish Restaurant Hemingway:
  • Kërkon Ndihmës Kuzhinier/e me pervoje pune në kuzhinë

  Detyrat

  • Te ndihmoj shefin e kuzhines rreth pergaditjes, te mirret me pastertin e kuzhines te jete i shpejt dhe i paster.


  Tjera

  • Restaurant Hemingway gjendet ne Marigona Residence ne Carshija 
  • Tel: 049212300 ose viber +38345521255


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite