Ndihmëse kuzhiniere – Oferta Pune
 • Restaurant ''Kulla''
  • Të dhënat e kompanisë
  • Restaurant ''Kulla''
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Zllatar/Prishtinë
  • Numri i kontaktit
   +386 49 305 811
 • Pozita: Ndihmëse kuzhiniere

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Restaurant ''Kulla'' hap vend të lirë pune për:
  • Ndihmëse kuzhiniere (femër)

  Kualifikimet

  • Të jetë korrekte dhe të respektoje orarin e punës.
  • Të ketë përvojë pune


  Tjera

  • Kandidatet e interesuara te kontaktojnë në:
  •  Tel: 044 489-739 / 049–305-811
  • Orari i plote 8 ore pune
  • Lokacionet e punes Zllatar-Prishtine


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: njoftim pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  7 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Orar i plotë
  Lipljan
  2 jave
 • 1948
  Orar i plotë
  Ferizaj
  2 jave
 • Orar i plotë
  Gjakove
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 3249
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite