Njohës te Gjuhës Gjermane – Oferta Pune
 • Business Consulting
  • Të dhënat e kompanisë
  • Business Consulting
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   044/889-773
 • Pozita: Njohës te Gjuhës Gjermane

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Vend i lirë pune për:
  • Njohës te Gjuhës Gjermane

  Detyrat

  • Telekom, Online & Marketing
  • Call Agent - kontaktimi i klienteve egzistues dhe vazhdimi i kontratave


  Kualifikimet

  •  Njohës te gjuhes Gjermane si në të folur ashtu në të shkruar


  Tjera

  •  Për më shumë informata kontakto: 044/889-773 ose 045433061 ose dërgo cv në : [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: dua pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite