Operatorë – Oferta Pune
 • Global Services LTD
 • Pozita: Operatorë

  Data e skadimit
  2 jave
 • Pershkrimi i punes

  • Kerkojme operatore te gjuhes angleze full time,
  • Orar flexibel ,me ose pa eksperience, per te ofruar sherbim and asistence klienteve potenciale te kompanise tone.

  Detyrat

  • Eksplorimi i mundesive te reja ne ndihme te klienteve .
  • Menaxhimi i database online
  • Promovim i projekteve te kompanise.
  • Asistence ndaj klienteve nepermjet webisitit tone.


  Kualifikimet

  • Arsimi: i larte - i mesem,
  • Gjuhet e huaja: anglisht,
  • Programet kompjuterike: microsoft excel - microsoft word,

  Cilesite e operatorit :

  • Aftesi te mira komunikimi dhe shitjeje.Aftersi te shkelqyera te gjuhes angleze,e shkruar dhe e folur.
  • Njohje e avancuar a programeve kompjuterike baze :Microsoft Word,Excel .


  Tjera

  • Paga e kenaqshme sipas standarteve europiane .
  • Per me shume informacion dergoni CV-ne tuaj ne adresen tone te email-it [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: njoftim pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 6363
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 6529
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 15037
  Orar i plotë
  Kosovë
  2 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite