Operatorë për punë të CNC-së – Oferta Pune
 • M-Technologie
  • Të dhënat e kompanisë
  • M-Technologie
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Lebanë 10000 Prishtinë
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   +381 (0) 38 515 242
 • Pozita: Operatorë për punë të CNC-së

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''M-Technologie'' hap vend të lirë pune për:
  • Operatorë për punë të CNC-së

  Kualifikimet

  • Të jetë i diplomuar, ose teknik i makinerisë.
  • Përvoja e punës është përparësi të ketë së paku dy vite përvojë pune në prodhim.
  • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze.


  Tjera

  • Aplikimi duhet të bëhet në mënyrë elektronike, konkursi mbetet i hapur 7 ditë nga dita e shpalljes në mjetet e informacionit publik pra deri me datën 22.07.2015.
  • Të gjithë te interesuarit duhet të sjellin apo dergojnë CV- në, Diplomë, Certifikatat e trajnimeve, kurseve, referencate e punës si dhe një letër motivimi.

   Kontaktet dhe adresa për aplikim:


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: leter motivimi sherbime
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave