Call Agent (Gjermane, Italiane, Frënge)

Optimus Marketing operon që nga viti 2012 në fushen e telemarketingut.

Për projektet tona në tregu Zvicëran ofrojmë vende të  punës për agjentët që flasin njërën nga këto Gjuhë:

  • Gjermane
  • Italiane
  • Frënge

Ofrojmë:

  • Pagesë fikse + provizion
  • Bonuse mujore dhe vjetore
  • Kontratë valide të punës

Të interesuarit të na kontaktojnë në +383 45 24 28 28 apo info@optimusmarketing.ch

Tags :