Pastruese – Oferta Pune
 • Hotel Pejton
  • Të dhënat e kompanisë
  • Hotel Pejton
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   +381 38 22 22 04
 • Pozita: Pastruese

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Vend i lirë pune  për:
  • Pastruese

  Kualifikimet

  • Kandidatet duhet te kene pervoj pune si dhe mosha e preferuar 18-35 vjec.


  Tjera

  • Të interesuarit mund te kontaktojn:
  • Tel: +381 38 22 22 04 +377 44 30 80 80
  • Tel&Fax: +81 38 22 22 28
  • E-mail: [email protected]
  • Adresa: Rr.Pashko Vasa 14a,Prishtine. 


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: dua pune
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • 2332
  Orar i plotë
  Lipljan
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 2452
  Prishtina
  Orar i plotë
  7 dite
 • 14089
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 16754
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 16754
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 976
  Prizren
  Orar i plotë
  3 dite
 • 2840
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • >
 • Punë sezonale
  Kosovë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave