Pastruese – Oferta Pune
 • Exclusive Group
  • Të dhënat e kompanisë
  • Exclusive Group
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Rr.Aziz Abrashi, Zona Industriale Prishtinë
  • Numri i kontaktit
   +381 38 601 144
 • Pozita: Pastruese

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  •  Kompania Exclusive Group, ofron vend pune për punëtore femra.
  • Për pastrimin e objektit dhe zyreve në Prishtinë.

  Tjera

  • Orari: 8:00 - 16:00 h
  • Personat e interesuar të lajmërohen në numrin e telefonit: 038601140
  • Kontakti nga ora 08:00 - 17:00 h
  • Adresa:  Prishtinë - Rr. Aziz Abrashi, Prishtine
  • Lokacioni i punes: Prishtinë


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: oferta pune
 • Skenderaj
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 3512
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • 3207
  Prishtina
  Orar i plotë
  7 dite
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Tirana
  Orar i plotë
  2 jave
 • 1792
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • 2500
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave