Përfaqësues Kryesor të Shitjes B2B – Oferta Pune
 • Eppc Kosovo
 • Pozita: Përfaqësues Kryesor të Shitjes B2B

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Eppc Kosovo kërkon një Përfaqësues Kryesor të Shitjes B2B për klientin e saj, një ndër kompanitë  më të suksesshme në transportin dhe shitjen e naftës dhe hidrokarbureve (si naftë, benzinë, bitum, etj) në Kosovë dhe disa vende të tjera rajonale.

  Detyrat

  1. Hartimi dhe zbatimi i një plani strategjik të shitjes që zgjeron bazën e klientëve të kompanisë dhe siguron praninë e saj të fortë në treg;
  2. Përgatitja e planeve të veprimit për identifikimin e klientëve të rinj dhe planifikimi i mënyrës së përqasjes ndaj kontakteve të reja;
  3. Prezantimi dhe promovimi i produkteve tek klientët;
  4. Ndjekja me kujdes dhe përpikmëri e klientëve si dhe negocimi me ta për realizimin e procesit të shitjes;
  5. Koordinimi i porosive të klientëve në bazë të një vlerësimi logjik;
  6. Monitorimi i tregut në tërësi, mbledhja e informacionit dhe motivimi i ekipit të shitjes.


  Kualifikimet

  • Diplomë Universitare; (e preferueshme në Menaxhment, Ekonomi, Biznes ose të ngjashme);
  • Përvojë në shitje direkte së paku tre (3) vite (eksperienca në B2B Sales përben avantazh);
  • Preferohet njohuria në industrinë e naftës dhe hidrokarbureve;
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, negocimi dhe shitjeje;
  • Aftësi shumë të mira organizative dhe të ofroj zgjidhje të shpejtë dhe me cilësi për klientët;
  • Të jetë person energjik, i motivuar, fleksibil dhe i/e aftë të punojë me saktësi nën presion.


  Tjera

  • Pozicioni: Përfaqësues Kryesor i Shitjes B2B;
  • Vendndodhja: Prishtinë;
  • Pagesa: Në nivel shumë konkurrues;
  • Kontrata: Sipas Ligjit të Punës;
  • Aplikimet mbyllen: 22.07.2018.

  Si të aplikoni:

  • Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin ‘Përfaqësues Kryesor i Shitjes B2B’ në adresën e e-mail-it:
  • [email protected]
  • Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj dhe dokumentet shoqëruese do të kualifikohen. Tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite