Përfaqësues të Shitjeve për Kosovë – Oferta Pune
 • Eppc Kosovo
 • Pozita: Përfaqësues të Shitjeve për Kosovë

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Eppc Kosovo kërkon një Përfaqësues të Shitjeve për Kosovë për klientin e saj, i cili është kompani udhëheqëse në mbi 67 vende botërore, në prodhimin e materialeve të ndërtimit.

  Detyrat

  1. Përgjegjës i shitjes dhe zhvillimit të aktiviteteve të biznesit në Kosovë;
  2. Monitoron tregun, nevojat e klientëve dhe ofertat e konkurrentëve;
  3. Hartimi dhe zbatimi i një plani strategjik të shitjes që zgjeron bazën e klientëve të kompanisë dhe siguron praninë e saj të fortë në treg;
  4. Kryen aktivitete shitjeje;
  5. Bën propozime për modifikimin e politikave të çmimeve dhe politikave të biznesit nëse është e nevojshme për të arritur qëllimet strategjike;
  6. Bashkëpunon në projektet e Marketingut të kompanisë (panaire, promovime, etj.);
  7. Planifikon, përgatit dhe realizon evente promovuese;
  8. Vlerëson tregun dhe raporton në lidhje me zhvillimet dhe ndryshimet e tij;
  9. Raporton në mënyrë periodike tek drejtuesi i shitjeve.


  Kualifikimet

  • Diplomë Universitare; (e preferueshme në Ekonomi, Biznes ose të ngjashme);
  • Përvojë të mëparshme pune si përfaqësues shitjesh;
  • Aftësi të shkëlqyera negociuese, komunikimi dhe shitjeje;
  • Aftësi shumë të mira organizative dhe të ofroj zgjidhje të shpejtë dhe me cilësi për klientët;
  • Të posedojë leje drejtimi dhe të ketë disponibilitet për të udhëtuar;
  • Të jetë person energjik, i motivuar, miqësor dhe i/e aftë të punojë me saktësi nën presion.
  • Të zotërojë shumë mirë gjuhën Angleze.


  Tjera

  • Pozicioni: Përfaqësues Shitjesh për Kosovë;
  • Vendndodhja: Prishtinë;
  • Kontrata: Sipas Ligjit të Punës;
  • Aplikimet mbyllen: 06.08.2018.

  Si të aplikoni:

  • Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin ‘Përfaqësues Shitjesh për Kosovë’ në adresën e e-mail-it: [email protected]
  • Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj dhe dokumentet shoqëruese do të kualifikohen.
  • Tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite