Përgatitje të ëmbëlsirave – 2 vende të lira

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • 3 vite përvojë pune në përgatitje të ëmbëlsirave
  • Eksperiencë ne përgatitje me marzipan
  • Ambicie dhe motivim

Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet të aplikojnë përmes numrit të telefonit:
049 77 77 60

Afati i aplikimit: 16.09.2020 – 30.09.2020
Aplikimi përmes telefonit të bëhet nga ora 09:00 – 17:00

Hotel Gorenje

Tags :