Pozita: Përpunues i të dhënave

Përshkrimi:
Kompania Buchhaltung me seli në Gjermani me zyra në Kosovë është në kërkim të një personi që flet mirë gjermanisht. Puna e tij / saj kryesore do të jetë përpunimi i të dhënave dhe mirëmbajtja e sistemit menaxhues të produkteve/shërbimeve.

Paga fillestare: 400€ Paga pas 3 muajëve me performancë të mirë: 600€

Përgjegjësitë e punës:

  • Mirëmbajtja e sistemit menaxhues dhe përpunimi i të dhënave
  • Futja e të dhënave në sisteme me saktësi përmes Excel

E nevojshme:

  • Njohja shumë e mirë e gjuhës gjermane
  • Njohja shumë e mirë e Microsoft Excel, përkatesisht punimi me Pivot Tables, Tables dhe Formula.

, , ,