Praktikant/e i/e Marketingut – Oferta Pune
 • Moneta
  • Të dhënat e kompanisë
  • Moneta
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   +381 38 602 102
 • Pozita: Praktikant/e i/e Marketingut

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Moneta është institucion financiar jo-bankar, i specializuar në ofrimin e shërbimeve financiare, me një personel me përvojë shumëvjeçare në këtë fushë.
  • Me qëllim të avancimit të veprimtarisë, Moneta tani është duke kërkuar kandidat të kualifikuar dhe profesional, për pozitën:
  • Praktikant/e i/e Marketingut

  Kualifikimet

  • Studimet e përfunduara ose në prag të përfundimit të studimeve në marketing, administrim biznesi, menaxhment ose të ngjashme;
  • Shkathtësi të larta në përdorimin e MS Office;
  • Shkathtësi komunikimi në gjuhën shqipe dhe angleze;
  • Vëmendje të lartë në detaje dhe aftësi të shkëlqyera analitike.


  Tjera

  Informata shtesë:

  • Puna praktike do të jetë me pagesë dhe zgjat prej 3 deri në 6 muaj. Të përzgjedhurit/ës, pas përfundimit me sukses të punës praktike, mund t’i ofrohet mundësia e punësimit në Moneta.
  • Të gjithë të interesuarit duhet të aplikojnë përmes sistemit elektronik të rekrutimit në www.monetaks.com.
  • Së bashku me Aplikacionin, ju lutem bashkëngjitni CV-në dhe letrën motivuese, në PDF.
  • Afati për aplikim do të jetë deri më datën 24 qershor 2018. Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen për testim.
   · Aplikimet e pakompletuara dhe të pranuara me vonesë, nuk do të merren parasysh.
  •  Aplikoni këtu: http://www.monetaks.com/?p=985
  • MONETA • Illyria Building • Prishtina – Gracanica highway • Veternik • Prishtina 10060 • Republic of Kosovo
   MONETA • Ndërtesa Iliria • Rruga Prishtinë – Graçanicë • Veternik • Prishtinë 10060 • Republika e Kosovës
  • Tel: 038 602 102 • 045 602 102 • 049 602 102
  • www.monetaks.com


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: kosova job
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave