Praktikant/e – Arkitekt – Oferta Pune
 • Ria Project
  • Të dhënat e kompanisë
  • Ria Project
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Arberi, Prishtine 10000 Kosove
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   045140004
 • Pozita: Praktikant/e – Arkitekt

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Kërkojmë Praktikant/E ne Kompanin Ria Project. I/e cili/ do te kete kontakt direkt me klientet, te jete e komunikueshme dhe e sjellsme ne cdo situate.
   

  Kualifikimet

  • Kandidati duhet te njoh se paku 4 Programe te nevojshme.
  • Aftesi menagjeriale
  • Nuk eshte i domosdoshem diplomimi


  Tjera


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: lyp pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • 1330
  Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 627
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • 627
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 627
  Vushtrri
  Orar i plotë
  2 jave
 • 1183
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 577
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • >
 • Prizren
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16064
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 dite
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • 2939
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave