Praktikant/e – Oferta Pune
 • Studio Behari & Gresa
 • Pozita: Praktikant/e

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Studio Behari & Gresa kërkon:
  • Praktikant/e

  Detyrat

  • Ndihmë rreth flokeve,
  • Ndihmë rreth mbajtjes se higjienes se lokalit.


  Kualifikimet

  • Te jete komunikuse dhe te fitoj njohuri te punes rreth frizurave dhe llojet e shatirit, ombre, ngjyrosja e flokeve, prerja dhe rreth grimit , te kete higjien personale.


  Tjera

  • Të interesuarit të kontaktojn ne viber ne numrin: +37745476523


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • 2500
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 2500
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 2500
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  1 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 8616
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 dite