Praktikant/e Administratë – Oferta Pune
 • Publishing Office Sh.p.k
 • Pozita: Praktikant/e Administratë

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Praktikant/e Administratë
   

  Detyrat

  • Përgatitjen e raporteve të ndryshme administrative.


  Kualifikimet

  •  Të jetë i diplomuar ose në vitin e fundit të studimeve në ekonomi (administrim biznesi; 
  • Shkathtësi në përdorimin e MS Office, Word, Excel; 
  • Aftësi organizative dhe administrative; 
  • Gjykim të shëndoshë dhe të pavarur;


  Tjera

  • Të gjithë të interesuarit duhet të aplikojnë në 
  •  [email protected]
  • Ju lutem bashkëngjitni CV-në dhe letrën motivuese.
  • E-Mail subjekt: "Praktikant/e Administratë".


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: kosovajob
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • 1330
  Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 627
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • 627
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 627
  Vushtrri
  Orar i plotë
  2 jave
 • 1183
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 577
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • >
 • Prizren
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16064
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 dite
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • 2939
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave