Praktikant/e – Jurista – Oferta Pune
 • Zyra Përmbarimore ELSA-H Sh.p.k
  • Të dhënat e kompanisë
  • Zyra Përmbarimore ELSA-H Sh.p.k
  • Qyteti
   prizren
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Rr. “DE RADA”, nr. 4 Prizren
  • Numri i kontaktit
   049 515 999
 • Pozita: Praktikant/e – Jurista

  Orari
  Praktikë
  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''ELSA-H sh.p.k''  hap vend të lirë pune për:
  • Praktikant/e - Jurista 

  Kualifikimet

  • Të jetë Jurist i Diplomuar apo në përfundim të studimeve,
  • Të ketë shkathtësi  kreative dhe kolegiale,
  • Aftësi komunikuese, ndërpersonale dhe i/e aftë të punojë nën presion,
  • Njohja e punës me kompjuter.


  Tjera

  Të gjithë kandidatët duhet të dorëzojnë këto dokumente:

  1.  Diplomën e Fakultetit Juridik apo deshmi të shkollimit,
  2. Kopjen e letërnjoftimit,
  3. CV-në.
  • Dorëzimi i dokumenteve bëhet personalisht në Zyrën Përmbarimore“ELSA-H” SH.P.K Enis HOXHA-Përmbarues Privat Adresa: Rr. “DE RADA”, nr. 4 Prizren,
  • Tel: +386(0)49 515-999 & +377(0)44 191-837
  • E-mail: [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Prizren

  Etiketat: oferta Praktikant
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave