Praktikant/e në Departamentin e Zhvillimit të Biznesit – Oferta Pune
 • Moneta
  • Të dhënat e kompanisë
  • Moneta
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   +381 38 602 102
 • Pozita: Praktikant/e në Departamentin e Zhvillimit të Biznesit

  Orari
  Praktikë
  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Moneta kërkon:
  • Praktikant/e në Departamentin e Zhvillimit të Biznesit

  Kualifikimet

  •  Studimet e përfunduara ose në prag të përfundimit të studimeve në administrim biznesi, marketing, menaxhment ose të ngjashme;
  • Shkathtësi të larta në përdorimin e MS Office;
  •  Shkathtësi komunikimi në gjuhën shqipe dhe angleze;
  •  Shkathtësi të larta negociuese;
  •  Vëmendje të lartë në detaje dhe aftësi të shkëlqyera analitike.


  Tjera

  • Puna praktike do të jetë me pagesë dhe zgjat prej 3 deri në 6 muaj. Të përzgjedhurit/ës, pas përfundimit me sukses të punës praktike, mund t’i ofrohet mundësia e punësimit në Moneta.
  •  Të gjithë të interesuarit duhet të aplikojnë përmes sistemit elektronik të rekrutimit në www.monetaks.com. Së bashku me Aplikacionin, ju lutem bashkëngjitni CV-në dhe letrën motivuese, në PDF.
  •  Afati për aplikim do të jetë deri më datën 8 dhjetor 2017. Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen për testim.
  •  Aplikimet e pakompletuara dhe të dërguara me vonesë, nuk do të merren parasysh.
  •  Aplikoni këtu: http://www.monetaks.com/?p=985


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite