Product Manager (Rrjeta dhe Telekom) – Oferta Pune
 • The HeadHunter Ltd
  • Të dhënat e kompanisë
  • The HeadHunter Ltd
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Rr. "Garibaldi" Hyrja 1, 1/9 10000 Prishtine, Kosove
  • Numri i kontaktit
   038 749001
 • Pozita: Product Manager (Rrjeta dhe Telekom)

  Data e skadimit
  17 ore
 • Pershkrimi i punes

  • The HeadHunter Group është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë, Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht te Kandidatët dhe Klientët. Në emër të klientit tonë, kompani në fushën e ICT, po kërkojmë të punësojmë në Kosovë:

  Detyrat

  • Njeh gamën e produkteve, specifikimet e tyre teknike, konfigurimet standarde dhe opsionet shtesë, limitet dhe mundësitë për përmirësime;
  • Njeh produktet konkurrente për produkt portfolion që mbulon, krahason specifikat teknike, çmimet etj;
  • Mban mardhënie me furnitorët në nivelin e përcaktuar të komunikimit;
  • Bashkëpunon me furnitorët në perzgjedhjen e produkteve në funksion të zgjidhjes së ofruar të klientëve;
  • Të hartojë/ krijojë zgjidhje teknike për projekte me klientë biznesi sips nevojave dhe kërkesave të klientit. Krijon mardhënie me klientë;
  • Njeh të gjitha veglat e ofruara (partner portals, configurator tools, special prices, order managment) nga furnitorët e paisjeve për të krijuar ofertë të kompletuar teknike dhe financiare;
  • Sugjeron çmimet e shitjes dhe kryen procedurat përkatëse për administrimin e tyre;
  • Bën porositë për produkte tek furnitorët. Ndjek në sistemin e furnitorit statusin e porosisë.


  Kualifikimet

  • Të ketë të përfunduar studimet e larta. (E preferueshme Shkencat Kompjuterike, Inxhinieri Kompjuterike, Elektronikë, Telekomunikacion apo të ngjashme).
  • Eksperiencë e mëparshme punë në fushën e teknologjise, së paku 2 vite.
  • Njohuri të mira rreth produkteve të Teknologjisë Informative, sidomos në pjesën e produkt portfolios si: Switching, Routing, WiFi, VoIP, Firewall, Proxy, Security, LAN dhe WAN Design.
  • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze në shkrim dhe komunikim.
  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese.


  Tjera

  • PAGESA: Shumë e mirë.
  • SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.
  • Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: [email protected] jo më vonë se data 27 Mars 2019. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.
  • Provo suksesin me The HeadHunter!
   Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!
  • Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: njoftim pune
 • Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite