Programer në Web – Oferta Pune
 • Poseidon
  • Të dhënat e kompanisë
  • Poseidon
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Programer në Web

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''Poseidon'' hap vend të lirë pune për:
  • Programer në Web

  Tjera

  • Poseidon Media është kompani ne krijim e siper dhe e cila eshte ne kerkim të njerëzve të talentuar dhe atyre me përvojë pune.
  • Nëse keni njohuri në ndonjërën nga fushat e mësipërme atëherë ju lutem na dërgoni CV-në tuaj në [email protected]  sa më shpejtë që të jetë e mundur. 
  • Pagesa do të jetë sipas % së projektit të implementuar.
  •  Në subject shkruani pozitën për të cilën aplikoni.
  • Aplikacionet e dërguara pa subject nuk do të konsiderohen.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: kosovajob prishtine programim
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave