Promoter – Oferta Pune
 • Autotregu24.al
  • Të dhënat e kompanisë
  • Autotregu24.al
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Promoter

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''Autotregu24.al'' hap vende të lira pune për qytetet Prishtinë, Pejë, Ferizaj dhe Gjilan, për:
  • Promoter/e (Meshkuj dhe Femra nga mosha 20 deri 30 vjeqare) për tregun e veturave.
   

  Detyrat

  • Angazhimi është njëherë në javë (diten e Diel nga ora 8:00 deri 15:00)

  • Të prezantojë kompaninë dhe shërbimin që ofrojmë

  • Të fitojë dhe mbaj kontakte të vazhdueshme me klientët aktualë dhe ata potencialë

  • Fotografimi dhe marrja e të dhënave të veturave përmes iPa


  Kualifikimet

  • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikuese.

  • Të kuptojë dhe hulumtojë tregun për konsumatorë potencialë.

  • Të ketë njohuri të mjaftueshme për punë me kompjuter.

  • Përparësi kanë kandidatët të cilët kanë përvojë pune në shitje dhe promocion.


  Tjera

  • Pagesa ditore është 20 € + ushqimi.
  • Trajnimet interne për shitje dhe marketing janë të obliguara.
  • Të interesuarit të dërgojnë CV – të në e-mail: [email protected]
  • Së bashku me CV-në është e preferueshme edhe ndonjë referencë për punën e deritanishme të kandidatëve.


  Lokacion(et) e punes

  Ferizaj Gjilan Peje Prishtina

  Etiketat: oferta pune reklam
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • >
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • >
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Punë sezonale
  Prishtina
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave