Promotere – Oferta Pune
 • Estemed
 • Pozita: Promotere

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Qendra Estetike ESTEMED hap konkurs për pozitën:

  • PROMOTORE

  Kualifikimet

  - Mbi moshën 18 vjecare
  - Arsimim i mesem
  -Të ketë aftësi komunikative dhe e gjindshme
  - Të jetë e gatëshme për punë në ekip
  - Fleksibile


  Tjera

  • Dëgojeni CV-in tuaj duke bashkangjitur një fotografi tuajën, CV duhet ta dërgoni në email-in tonë [email protected]
  • Për më shumë informata mund të na kontaktoni në numrat e telefonit: 038-220-025 & 049-399-195.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: njoftim pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite