PUNË PRAKTIKE – Oferta Pune
 • Debt Collection Agency
 • Pozita: PUNË PRAKTIKE

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Debt Collection Agency Shpk, ështe kompani e specializuar në ofrimin e sherbimeve në Menaxhimin e kredive Jo-Përformuese për Banka, Institucione Mikrofinanciare, Institucione jo-Bankare dhe Institucione tjera financiare ne Kosove.
  • Debt Collection Agency shpallë konkurs pune për pozitën:
  • Praktikant (tri vende) në Prishtinë
  • Debt Collection Agency ofron punë praktike për të gjithë kandidatët e interesuar. Praktikant mund të jenë personat me diplomë universitare apo individë të interesuar për të fituar përvojë pune.
  • Pas përfundimit të suksesshëm të punës praktike, ekziston mundësi që Debt Collection Agency t’i ofrojë kontratë punësimi kandidatëve të pregatitur dhe të cilët tregojnë një përkushtim gjate punës praktike.

  Detyrat

  • Të asistoj në të gjitha procedurat ligjore para organeve të drejtësisë.


  Kualifikimet

  • Kandidati/ja duhet të jetë student/e i fakultetin Juridik.
  • Të ketë përkushtim dhe interesim për të mësuar
  • Të jetë komunikativ/e, kreativ/e dhe i/e gatshëm për punë në ekipë
  • Aftësi të mira negociuese.
  • Aftësi të mira analitike, organizative dhe nderpersonale.
  • Shkathtësi të avancuara kompjuterike.
  • Të qenit diskret kur është fjala për informata të besueshme.
  • Njohuri të gjuhës angleze (e preferueshme) 
  • Patent shoferit kategoria B (e preferueshme)


  Tjera

  • Të gjithë të interesuarit mund te dergojne CV se bashku me nje Leter Motivuese në adresen elektronike: [email protected] apo munde te kontaktojne ne tel: 049/59 87 87.
  • Konkursi mbetet i hapur nga data14 Korrik deri më datë 20 Korrik 2017. Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listë të ngushtë do të kontaktohen.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!