Punëtor – Oferta Pune
 • Ags
  • Të dhënat e kompanisë
  • Ags
  • Qyteti
   fushe-kosove
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   FusheKosove te zyret e servisit AGS
  • Numri i kontaktit
   038 534517
 • Pozita: Punëtor

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''QAMAGRILL'' hap vend të lirë pune për:
  • Punëtor për Delivery Piza

  Kualifikimet

  • Kandidati duhet te posedoj patent shoferin dhe te kete pervoj ne vozitje
  • Përparësi kane kandidatet e Komunes se Fushë kosovës ose ata te cilet e njohin mire terenin e Fushë Kosovës.


  Tjera

  • Për ata që i plotësojnë këto kritere te dergojne CV-ne ne email adresen: [email protected] ose në adresen: në FusheKosove te zyret e servisit AGS, 
  • Tel: 038 534517 ( në CV të shenohet për cilën pozite aplikohet)


  Lokacion(et) e punes

  Fushe Kosove

  Etiketat: dua pune punetor
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite