Punëtor – Oferta Pune
 • Supa
  • Të dhënat e kompanisë
  • Supa
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   044 113 787
 • Pozita: Punëtor

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Supa kërkon njerëz profesionistë dhe të motivuar për punë, që të jenë pjesë e Supa në Prishtinë.
  • Delivery

  Detyrat

  • Të përzgjedhurit përfitojnë:
  • Pagë kompetitive
  • Mundësi të avancimit individual
  • Ambient stabil punë dhe rreth social 


  Kualifikimet

  • Të kenë të kryer shkollën e mesme
  • Të kenë përvojë në vozitjen e veturës së paku 2 vite
  • Të zotërojnë shkathtësi të shkelqyeshme komunikimi
  • Të jenë të gatshëm për punë me orar të zgjatur
  • Të jenë të gatshëm për punë edhe në rrethana stresuese


  Tjera

  • Të interesuarit ju lutem dërgoni cv në email : [email protected] ose mund të thirini në: 044 113 787.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: dua pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite