Punëtor – Oferta Pune
 • Rroni Sandwich Bar
 • Pozita: Punëtor

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Kerkohet punëtor për Sandwich Bar me lokacion ne F. Kosovë me pervojë pune në pregaditjen e Sandwichave, Tosta dhe Hot Dog .

  Kualifikimet

  • Pervoje pune ne ushqimet e shpejta


  Tjera

  • Vërejtje: 
  • Personi që aplikon duhet te jete komunikativ dhe i sjellshëm , të respektoj rregullat e punës, të ketë aftësi vet menagjuese dhe mosha e preferuar është 20 ~ 25 vjeq. Vlersimi paraprak 3 ditë.
  • Për informata shtesë numri i kontaktit: +383 44 921 461 (viber)


  Lokacion(et) e punes

  Fushe Kosove

  Etiketat: njoftim pune
 • 2840
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  2 jave
 • Prizren
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • >
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • Peje
  Orar i plotë
  3 jave
 • 16283
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 15556
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  14 ore
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  14 ore
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  14 ore