Punëtor/e në Administrat – Oferta Pune
 • Klinika Amerikane
 • Pozita: Punëtor/e në Administrat

  Data e skadimit
  4 dite
 • Pershkrimi i punes

  • Klinika Amerikane "Dr.Behar Kusari" Hap Konkurs për Administratë

  Kualifikimet

  • Të ketë aftësi organizuese dhe koordinuese.
  • Të ketë aftësi shumë të mira për zgjidhjen e situatave të ndryshme me efikasitet.
  • Të ketë aftësi shumë të mira bindëse dhe negociuese.
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, fleksibilitet dhe sjellje e paraqitje etike.
  • Në gjendje për të punuar shpejt, nën presion dhe për të përmbushur afatet.
  • Njohuri të mira të gjuhës Angleze, Italiane ose Turke.
  • Njohuri shumë të mira kompjuterike, MS Office.


  Tjera


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Peje
  Orar i plotë
  13 ore
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 1663
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • 5133
  Vushtrri
  Orar i plotë
  1 jave
 • 14089
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 634
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 634
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 577
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 14089
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave