Punëtor në Depo – Oferta Pune
 • N.p.t Sesco
  • Të dhënat e kompanisë
  • N.p.t Sesco
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Punëtor në Depo

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Kompania N.T.N. SESCO nga Prizreni shpall konkurs për këtë pozitë:
  • Punëtor në Depo

  Kualifikimet

  • Të kete diplomen e shkolles se mesme teknike ose fakultet
  • Të njohe mire materialin per kanalizimin, ujesjelles dhe nxemje qendrore.
  • Të kete se paku 3 vite pervoje pune
  • Të njohe mire gjuhen shqipe, boshnjake dhe turke
  • Të kete patent shofer dhe te mund ta drejtoje automjetin te llojit Kombi
  • Të jete me vendbanim ne Prizren.


  Tjera

  • Të gjithë te interesuarit mund te dergojne CV e tyre, te bashkangjitur me fotografi ne e-mailin: [email protected]
  • Vetem kandidatet e perzgjedhur do te ftohen ne interviste.
  • Konkursi eshte i hapur deri me date 15 Janar 2017.
  •  Web: www.sesco-ks.com


  Lokacion(et) e punes

  Prizren

  Etiketat: njoftime pune
 • Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite