Punëtor për Limari dhe Ngjyrosje – Oferta Pune
 • Porsche Kosova
 • Pozita: Punëtor për Limari dhe Ngjyrosje

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Porsche Kosova është anëtare e grupit të njohur botëror Porsche Holding nga Austria. Lidere në Republikën e Kosovës në importin, shitjen dhe servisimin e automjeteve, Porsche Kosova kërkon kandidatë entuziast dhe të kualifikuar për pozitat në vijim:
  •  Limari dhe Ngjyrosje

  Detyrat

  - Riparimi i pjesëve të dëmtuara
  - Montimi dhe çmontimi i pjesëve të automjeteve
  - Ngjyrosja dhe formimi i sipërfaqeve të automjeteve
  - Kontrolli i cilësisë në karoseri
  - Dokumentimi i dëmeve


  Kualifikimet

  - Shkollë profesionale
  - Përvojë pune profesionale
  - Aftësi të shkëlqyera për të punuar në ekip
  - Vetë-iniciativë dhe ndjenjën e përgjegjësisë


  Tjera

  Porsche Kosova ju ofron:

  • Siguri të një koncerni botëror, atmosferë të këndshme pune, mundësi zhvillimi dhe përparimi në karrierë, mundësi trajnimi dhe edukimi të vazhdueshëm.
  • Të gjithë të interesuarit, luten të dërgojnë Autobiografinë e tyre me dokumente përcjellëse në [email protected], më së largu deri më 25.10.2018.
  • Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: oferta pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  7 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Orar i plotë
  Lipljan
  2 jave
 • 1948
  Orar i plotë
  Ferizaj
  2 jave
 • Orar i plotë
  Gjakove
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 3249
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite