Punëtor/e – Oferta Pune
 • VipWell
  • Të dhënat e kompanisë
  • VipWell
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   049-255-480
 • Pozita: Punëtor/e

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • VipWell eshte Kompani Zvicerane e cila ka arritur ne Kosove ne vitin 2011 e deri me tani kjo ka te beje me produkte te VipWell-it produkte shendetsore dhe kozmetike te gjitha jane produkte natyrale.
  • Eshte pune për meshkuj dhe femra ju e caktoni oraron sa doni te punoni dhe kur doni
  • Rrogat nuk jane fikse por sa punoni fitoni me perqindje %.

  Tjera

  • Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë në:
  • Tel: 049-255-480


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!