Punëtore – Oferta Pune
 • City.saa
  • Të dhënat e kompanisë
  • City.saa
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Punëtore

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Vend i lirë pune për:
  • Punëtore (femer ) e interesuara duhet te jetë nga Prishtina ose rrethina

  Kualifikimet

  • Të posedoj paten shoferin kategoris B dhe di mir te vozis.
  • Të mos ketë tjera obligim shtes gjatë orari re punes
  • Mosha 20 deri 35 vjeq


  Tjera

  • Të gjithë të interesuarat të kontaktojnë në:
  • Tel: 049 761-601


  Lokacion(et) e punes

  Fushe Kosove

  Etiketat: njoftime pune
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!