Punëtore – Oferta Pune
 • Swiss Massage
  • Të dhënat e kompanisë
  • Swiss Massage
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   044-672-673
 • Pozita: Punëtore

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Kerkojme punetore(femra),per pune si recepsioniste,masazhere dhe praktikante masazhere(praktikantet paguhen njesoje sikurse punetoret)

  Tjera

  • Paga eshte e mire si dhe banimi eshte i siguruar(gratis),punetoret duhet te jene serioze.
  • Punetoret do te kene kontrate te rregullt pune duke perfshire sigurimin,stazhin e punes etj.
  • Biznisi jone eshte shume serioz dhe maredhenia e punes behet per kohe te gjate.
  • Të interesuarat si dhe per informata me te hollesishme kontaktoni ne: +37744672673


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: njoftim pune
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!