Punëtorë në Ngarkim dhe Shkarkim – Oferta Pune
 • Agro Com
  • Të dhënat e kompanisë
  • Agro Com
  • Qyteti
   fushe-kosove
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Punëtorë në Ngarkim dhe Shkarkim

  Data e skadimit
  5 dite
 • Pershkrimi i punes

  “Agro Com” SH.p.k. me seli ne Fushë Kosovë shpallë konkurs për pozitën:
  • Punëtorë në Ngarkim dhe Shkarkim

  Detyrat

  • Ngarkimi dhe shkarkimi i mallit,


  Kualifikimet

  • Të jeni person i motivuar dhe i përkushtuar,
  • Mosha 20 – 40 vjeç,


  Tjera

  Ofrojmë:

  • Kushte të mira të punes,
  • Paga 300 Euro Neto.
  • Orari i punes: Orari i punes 08:00-16:00.
  • Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV-nënë e-mail adresën: [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Fushe Kosove

  Etiketat: njoftim pune
 • Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite