Punëtore në Shitje – Oferta Pune
 • Pasta FASTA
 • Pozita: Punëtore në Shitje

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Pasta FASTA rekruton punëtore në Sektorin e Shitjes.

  Kualifikimet

  • Njohuri ne sherbim ushqimi dhe kulinari.
  • Mirembajtje te vendit te punes, miresjellje dhe aftesi komunikuese ndaj klientit.
  • Shkathtesi nen presion pune.


  Tjera

  • Për aplikim mund te kontaktoni në: 049430113 dhe 049640203
  • Adresa: Prishtine,Rr. Hajdar Dushi nr.12
   049885577


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: oferta pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  7 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Orar i plotë
  Lipljan
  2 jave
 • 1948
  Orar i plotë
  Ferizaj
  2 jave
 • Orar i plotë
  Gjakove
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 3249
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite