Punonjës Sigurimi – Oferta Pune
 • Europe Agency
  • Të dhënat e kompanisë
  • Europe Agency
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Punonjës Sigurimi

  Data e skadimit
  5 dite
 • Pershkrimi i punes

  • Pozicioni i punës: Punonjës Sigurie (Security)
  • Vendodhja: Abu Dhabi
  • Pagesa: 835$ /muaj (Në bazë të performancës, 100$-200$ rritje page)

  Kualifikimet

  • Të jetë i moshës 20-35 vjeç
  • Të ketë gjendje të mirë të pregatitjes fizike.
  • Gjatësia trupore mbi 1.75 cm
  • Niveli i mirë i gjuhës Angleze.
  • Të jetë i komunikueshem, i aftë dhe pozitiv.
  • Të jetë i gatshëm për t’u nisur në cdo kohë.
  • Të jetë i pastër penalisht


  Tjera

  Benefite:

  • Pagesë mujore 835 $ + pagesë e orëve shtesë
  • Kontratë 2 – vjeçare pune me të drejtë rinovimi.
  • Akomodim dhe ushqim i mbuluar përgjatë gjithe kontratës së punës
  • Siguracione shendetesore të mbuluara
  • Referencë pune në përfundim të kontratës
  • Përfitim i liçenses për ushtrim profesioni të “Security”
  • Transporti pune-akomodim dhe anasjelltas, i mbuluar

  Si të aplikoni:

  • Për të aplikuar dërgoni një CV tuajën në Anglisht me foto me subject “Punonjës Sigurie” me e-mail: [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: vend pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave