Recepcioniste – Oferta Pune
 • BO Bowling
  • Të dhënat e kompanisë
  • BO Bowling
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   044700031
 • Pozita: Recepcioniste

  Data e skadimit
  17 ore
 • Pershkrimi i punes

  ''BO Bowling'' hap vend të lirë pune për:
  • Recepcioniste

  Detyrat

  • Efikasitet ne sherbim dhe pune 
  •  Sherbimi i konsumatoreve 
  •  Klasifikimi , kujdesi, mirembajtja ne vendin e percaktuar te punes Bashkepunimi kolegial 
  • Aftesi komunikuese dhe sherbyese


  Kualifikimet

  • Preferohet provoj te punes
  • Aftesi komunikuese dhe sherbyese
  • Shkathtësi të punës ekipore
  • Shkathtësi prezantimi, këshillimi dhe bisedimi; 
  • Të jap zgjedhje kreative dhe praktike në lidhje me problemet dhe nevojat e stafi
  • Aftesi komunikimi me me stafin dhe shkathtësi në zgjidhjen e problemeve


  Tjera

  •  Numri kontaktues: +37744441241
  • Te gjithë personat e interesuar duhet që të dërgojnë CV së bashku me një fotografi në e-mail: [email protected]
  •  Ju lutem keni parasysh se vetëm kandidatët që kanë kaluar me sukses përzgjedhjen fillestare do të ftohen në intervistë.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite