Recepsionist – Oferta Pune
 • Hotel Pejton
  • Të dhënat e kompanisë
  • Hotel Pejton
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   +381 38 22 22 04
 • Pozita: Recepsionist

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''Hotel Pejton'' hap vend të lirë pune për:
  • Recepsionist
   

  Kualifikimet

  • Të kenë përvojë pune,
  • Të kenë njohuri të gjuhes Angleze,
  • Njohuri Kompjuterike (Word,Excel) ,
  • Mosha e preferuar :18-35 vjec.


  Tjera

  • Të interesuarit mund të kontaktojnë:
  • Tel: +381 38 22 22 04  dhe  +377 44 30 80 80 
  • E-mail: [email protected]com
  • Adresa: Rr.Pashko Vasa 14a,


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: oferta pune Recepsionist
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite