Recepsionist – Oferta Pune
 • Hotel Pejton
  • Të dhënat e kompanisë
  • Hotel Pejton
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   +381 38 22 22 04
 • Pozita: Recepsionist

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

   Hotel Pejton kërkon:
  •  Recepsionist
  • Nderrimi Masdite (15:00-23:00)

  Detyrat

  • Përkujdeset për kryerjen e transaksioneve monetare si dhe kryen të gjitha pagesat sipas procedurave të arkës;
  • Presin mysafiret, bëjne check in respektivisht check out dhe marin pagesat
  • Të këtë afetsi të mirë komunikimi
  • Përgjegjës për pranimin, ruajtjen dhe kontrollimin e materialit të pranuar në recepcion
  • Përkujdesje të sjellshme dhe profesionale ndaj mysafirëve
  • Qendron gjithmone i informuar ne lidhje me cmimet e hotelit dhe promocionet aktuale.
  • Informon klientin ne kohe ne lidhje me prenotimet e dhomave 


  Kualifikimet

  • Njohuri te Gjuhes Angleze
  • Aftesi shume te mira komunikuese
  • Aftesi negocim
  • Fleksibil dhe qasje diplomatike ndaj problemeve
  • Aftesi per te punuar nën presion
  • Të këtë afëtsi organizative
  • I interesuar dhe entuziast për punë;
  • Aftësi për të krijuar raporte të shkëlqyeshme ndër personale dhe punë ekipore.
  • Mosha:18-30 vjec.


  Tjera

  • Të interesuarit mund te lajmërohen në:
  • E-mail:[email protected]
  • Tel: +381 38 22 22 04 +377 44 30 80 80
  • Tel&Fax: +81 38 22 22 28
  • Adresa: Rr.Pashko Vasa 14a,Prishtine. 


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 jave
 • 5133
  Vushtrri
  Orar i plotë
  1 jave
 • 14089
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 634
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 634
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 577
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 14089
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 1431
  Prishtina
  Praktikë
  4 jave
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • Peje
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave