Recepsioniste – Oferta Pune
 • Europe Agency
  • Të dhënat e kompanisë
  • Europe Agency
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Recepsioniste

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Mundësi Punësimi në Emiratet e bashkuara Arabe :Recepsioniste

  Kualifikimet

  · Të ketë të mbaruar universitetin (opsionale)
  · Të ketë njohuri të mira në gjuhën Anlgeze.
  · Të ketë aftësi të mira komunikimi
  · Të jete e paraqitshme
  · Të jetë metodike dhe e organizuar
  · Fleksibil dhe e shpejtë në zgjidhjen e problemeve
  · Njohuri shumë të mira në kompjuter
  · Mbikqyrë procedurat administrative në zyrë
  · Aftësi për të punuar në një mjedis dinamik


  Tjera

  Benefitet:

  · Paga 800$
  · Kontratë pune e rregullt 2 vjeçare
  · Akomodimi i garantuar
  · Siguracione të mbuluara
  · Benefite në bazë të performances
  · Transporti
  · Bileta Avionit vajtje- ardhje

  Si të aplikoni:

  • Për të aplikuar dërgoni një CV tuajën në Anglisht me foto me subject “Recepsioniste” në adresen e emailit: [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Kosovë

  Etiketat: vend i lire pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite