Sektoriste – Oferta Pune
 • Tregu i Ri i Gjelbert
 • Pozita: Sektoriste

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Tregu Group zhvillon aktivitetet tregtare dhe sherbyese në 5 Qendra .. Posedon hapsira me ambient të mbyllur me kushte bashkëkohore. "TREGU GROUP" është njëra ndër Kompanitë më të suksesshme për punësim në qytetin  e Prishtinës andaj i motivojmë kandidatët që të na bashkohen në rrugëtimin tanë.
  • Tregu Group funksionon si tërësi me një asortiment të pakrahasueshëm dhe funksionon në dhjetë njësi shërbimi: 1. Tregu me peme dhe perime 2. HiperMarket 3. Produktet e bylmetit 4. Produktet e mishit 5. Paisje Shtëpiake 6. Textil 7. Prodhime ëmbëlsirash 8. Prodhime ushqimesh tradicionale 9. Fast Food 10. Restaurant and Bar Caffe
  • Tregu Group shpall konkurs pune për pozita plotesuese ne te gjitha pikat për:
  • Sktoriste

  Detyrat

  -Përvojë pune të shitjes me pakicë
  -Përgjegjëse për sektorin e caktuar
  -Aftësi të mira komunikimi me klient
  -Ambicie dhe motivim


  Tjera

  • Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet  të aplikojnë përmes Web: http://www.tregugroup.com/ apo e_mailit: [email protected]
  • *Kontaktohen për intervistë vetëm më të vlerësuarit.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: njoftim pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 6363
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 6529
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 15037
  Orar i plotë
  Kosovë
  2 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite