Senior Dizajner – Oferta Pune
 • Pearl & Cherry
  • Të dhënat e kompanisë
  • Pearl & Cherry
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Senior Dizajner

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''Pearl & Cherry''  hap vend të lirë pune për:
  • Senior Dizajner

  Detyrat

  • Konceptualizim dhe implementim të ideve në përputhje me strategjitë e marketingut, nga koncepti në finalizim.
  •  Planifikim, vendimmarrje, zgjedhje të problemeve.
  •  Rol lideri në projekte, të drejtuar artistik dhe mbikqyrje të junior dizajnerëve në krijimin e koncepteve, drafteve, layout dhe produktit final.


  Kualifikimet

  • Njohuri të specializuar të metodave dhe teknikave në dizajn grafik dhe layout nëpër mediume si print, digjitale e video.
  •  Përvoje specifike në identitet të brendit, identitet vizuel e prezantim.
  •  Nivel të lartë përgaditor në Adobe Creative Suite softuer dhe aplikacione.
  •  3 deri në 5 vite përvoje si dizajner udheheqës/drejtues, apo si senior dizajner.
  •  Aftesitë në të shkruar dhe verbale do jenë përparësi.
  •  Njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës angleze.


  Tjera

  • Kontratë afatgjate me orar të plotë.
  •  Dërgoni rezymenë dhe portfolion te kompiluar si nje fajll digjital te vetem në [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: Dizajn portal pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite