Senior PHP Developer – Oferta Pune
 • SoftDome
  • Të dhënat e kompanisë
  • SoftDome
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Senior PHP Developer

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  SoftDome Sh.p.k kërkon:
  • Senior PHP Developer

  Detyrat

  • Realizimi i projekteve internacionale (komplekse) vet ose në grup
  • Programim në backend dhe frontend si dhe zhvillimi i arkitekturës


  Kualifikimet

  • Kandidati/ja duhet të ketë te kryer Fakultetin e Shkencave Kompjuterike
  • Eksperiencë pune në software engineering
  • Njohuri të shquara në PHP dhe JavaScript
  • Njohuri të shquara në Zend Framework, Laravel ose CodeIgniter
  • Njohuri në përdorimin e Design Patterns dhe principet e sofware development
  • Aftësi në krijimin dhe menaxhimin e DBMS
  • Njohuri në HTML dhe CSS
  • Njohuri të Gjuhëve Angleze ose Gjermane


  Tjera

  • Paga bazë: € 790.00
  • Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë:
  •  CV
  •  Letren Motivuese (Shqip)
  •  Diplomen e Fakultetetit dhe Certifikaten e notave  në e-mail adresen: [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 6363
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 6529
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 15037
  Orar i plotë
  Kosovë
  2 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite