Serviser – Oferta Pune
 • Eppc Kosovo
 • Pozita: Serviser

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Eppc Kosovo kërkon një Serviser për klientin e saj, një kompani udhëheqëse e cila operon në sektorin e inxhinierisë projektuese dhe ofron produkte të ndryshme dhe vegla të punës me shumicë.

  Detyrat

  • Operon me pajisjet e caktuara në një mënyrë të sigurt dhe efektive;
  • Bën mirëmbajtjen e produkteve dhe veglave të punës sipas kërkesës së klientit;
  • Riparimi dhe/ose zëvendësimi i pjesëve të dëmtuara në pajisje;
  • Asiston ekipin e servisimit duke siguruar përgjigje të shpejtë për të gjitha dëmet e pajisjeve;
  • Të bashkëpunojë dhe të shkëmbejë informacione të vazhdueshme me Supervizorin e tij.


  Kualifikimet

  • Diplomë universitare (përbën avantazh);
  • Eksperiencë të ngjashme në riparimin/servisimin e veglave të punës;
  • Njohja e pajisjeve të kopshteve dhe veglave tjera të punës;
  • Të jetë person energjik, ambicioz dhe i/e disiplinuar në punë;
  • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe me ekip;
  • Aftësi e të mësuarit gjërat shpejt.


  Tjera

  • Pozicioni:                 Serviser;
  • Vendndodhja:          Prishtinë;
  • Orari:                        40 orë;
  • Kontrata:                  Sipas Ligjit të Punës;
  • Aplikimet mbyllen:  02.09.2018.

  Si të aplikoni:

  • Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin ‘Serviser‘ në subject në adresën e e-mail-it: [email protected]
  • Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj dhe dokumentet shoqëruese do të kualifikohen. Tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite