Serviser i teknikës së bardhë – Oferta Pune
 • Aztech Electronics
  • Të dhënat e kompanisë
  • Aztech Electronics
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   +377 (0)45 549 586
 • Pozita: Serviser i teknikës së bardhë

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Aztech Electronics kërkon:
  • Serviser i teknikës së bardhë

  Detyrat

  • Të kryej servisimet në teren dhe në servis;
  • Të bëjë kontrollimin e pajisjes për të ardhur deri tek diagnostifikimi;
  • Të riparoj apo zëvendësoj pjesët jo operative;
  • Tu jap udhëzime konsumatorëve rreth përdorimit të pajisjeve;
  • Dhe detyra tjera të përcaktuar nga punëdhënësi.


  Kualifikimet

  • Preferohet të ketë të përfunduar shkollimin apo ndonjë trajnim relevant;
  • Preferohet të këtë eksperience pune ne fushën e teknikës së bardhë;
  • Të këtë njohuri teknike të pajisjeve të teknikës së bardhë si: Lavatriqe, enëlarëse, shporet elektrik / furrë, frigorifer / friz, thithëse elektrike etj.;
  • Të ketë njohuri të mira të sistemeve elektronike;
  • Të jetë i gatshëm për trajnime të vazhdueshme;
  • Të jetë bashkëpunues dhe i gatshëm të punoj nën presion;
  • Kërkohet leje e vozitjes (kategoria B);
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientët.


  Tjera

  • Orar fleksibil të punës,
  • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar,
  • Mundësi reale të zhvillimit profesional,
  • Njohje të teknologjive sipas trendëve të reja të zhvillimit, dhe
  • Pagë konkurruese.
   
  • Të interesuarit duhet të plotësojnë aplikacionin online në webfaqen tonë duke klikuar tek seksioni i Burimeve Njerëzore: http://aztech-ks.com/puna/
  • Afati për aplikim deri me datë: 19.02.2018
  • Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 6363
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 6529
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 15037
  Orar i plotë
  Kosovë
  2 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite