Shankiste – Oferta Pune
 • Piceria Magno
  • Të dhënat e kompanisë
  • Piceria Magno
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   049126900
 • Pozita: Shankiste

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Vend i lirë pune për:
  • Shankiste

  Kualifikimet

  • Të ketë përvojë pune dhe të jetë e shkathët


  Tjera

  • Lokali gjendet në Bregun e Diellit te Kolegji ''Iliria'', për me shumë kontakto:
  • Tel: 049126800 ose viber 049126900


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: dua pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite