Shankist/e – Oferta Pune
 • N.T.Minimax
 • Pozita: Shankist/e

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Kompania  N.T. ''Minimax'' hap vend të lirë pune për:
  • Shankist/e

  Kualifikimet

  • Të jetë i/e shkathët dhe të ketë komunikim të shkëlqyeshëm.
  • Të punoj në orar të plotë dhe fleksibil.
  • Përvoja e punës në fushën përkatëse është e obligueshme


  Tjera

  • Të interesuarit/at e kualifikuar/a mund të dërgojnë CV së bashku me një fotografi në adresën elektronike :
   [email protected] dhe si titull të imellit e cekni pozitën që aplikoni apo të plotësoni alikacionin e punësimit në Minimax Arbëri deri më 12 Gusht 2015 .

  • Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.

  • Webfaqja: www.minimax-ks.com


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: oferta pune Shankist
 • Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite